Healthcare

Creëer een eersteklas gezondheidszorgsysteem met de zorgoplossingen van InterSystems

Over de hele wereld vertrouwen nationale en lokale overheden op onze technologie om applicaties te bouwen voor gezondheidszorg, stervensbegeleiding, openbare veiligheid, en onderzoek, zoals ruimteonderzoek. Deze applicaties worden gebruikt om steden te verbinden, gemeenschappen veilig te houden en het leven van hun burgers te verbeteren.

Ga de uitdagingen van de wereldwijde gezondheidszorg aan

Mensen die steeds ouder worden, complexere zorgvragen, toenemende verwachtingen van zorgklanten en beperkte middelen. Deze uitdagingen vormen een bedreiging voor de zorgkwaliteit van organisaties overal ter wereld.

De softwareoplossingen van InterSystems helpen je deze uitdagingen het hoofd te bieden door zorgprocessen te transformeren:

  • Overgang naar waardegerichte zorg. Stimuleer meetbaar betere resultaten door kosteneffeciënte zorg op basis van uitgebreide, gedeelde dossiers.
  • Beheer van de volksgezondheid. Sluit zorg beter aan op de zorgvraag, beheer chronische aandoeningen en verbeter de algemene volksgezondheid met gestandaardiseerde, gepersonaliseerde zorg voor elke patiënt.
  • Betrokkenheid van patiënten vergroten. Verbeter de gezondheid en het welzijn van patiënten door hen toegang te geven tot volledige gezondheidsdossiers, services, educatief materiaal en informatie die zij zelf kunnen bekijken en delen met degenen voor wie zij zorg dragen.
  • Services in een nieuw jasje. Creëer partnerships, deel informatie en optimaliseer workflows om zorg dichter bij de ontvanger te brengen, met een focus op preventie en vermindering van de behoefte aan acute zorg.

De grondslag van succes

Met de onderling verbonden gezondheidsoplossingen van InterSystems kun je betere en duurzamere zorg leveren.

  • Gebruik TrakCare, ’s werelds meest beproefde EPD-systeem, om zorg van wereldklasse te leveren binnen jouw organisatie.
  • Gebruik de HealthShare-reeks voor gepersonaliseerd gezondheidsbeheer, analyses, uitwisseling van gezondheidsinformatie en interoperabiliteit.
  • Gebruik het Health Informatics Platform van InterSystems om toepassingen te creëren die samenwerken met HealthShare-producten en andere op standaarden gebaseerde oplossingen.
trees

Alle topziekenhuizen op de “Honor Roll van de lijst America’s Best Hospitals” gebruiken de technologie van InterSystems.

hospital

Krachtig, vanaf het begin

De visie achter onze producten is eenvoudig:
Zorgverleners mondig maken en zorggemeenschappen met elkaar verbinden rond gebruiksvriendelijke en uitgebreide gezondheidsinformatie.

Ons revolutionaire Health Informatics Platform is de kern van elke gezondheidszorgoplossing van InterSystems. Het combineert krachtig, betrouwbaar en schaalbaar databeheer, interoperabiliteit, analytics en snelle applicatieontwikkeling.

 

Tree