Data

InterSystems IRIS: het Dataplatform van de volgende generatie

InterSystems IRIS maakt het mogelijk om gemakkelijk krachtige, machine learning applicaties te bouwen die data en applicatiesilo’s met elkaar verbinden.

Het biedt krachtige functies voor databasmanagement, interoperabiliteit en analyses. Deze functies zijn allemaal volledig geïntegreerd om jou meest data-intensieve applicaties te versnellen en hun ontwikkeling te vereenvoudigen:

InterSystems IRIS is een compleet, cloud-first dataplatform en elimineert de noodzaak om meerdere technologieën te integreren, wat resulteert in minder code, minder systeembronnen, minder onderhoud en een hoger rendement op investering.

Probeer InterSystems Gratis

Prestaties op het hoogste niveau

InterSystems IRIS® zet nieuwe standaarden voor de snelle ontwikkeling, implementatie en uitvoering van data en analyse intensieve applicaties.

Het platform is geoptimaliseerd voor applicaties die binnenkomende gegevens met een zeer hoge opnamesnelheid moeten verwerken en deze binnenkomende gegevens tegelijkertijd analyseren op grote datasets.

InterSystems IRIS biedt een prestatie die op zijn minst gelijk en in veel opzichten superieur is aan toonaangevende In-memory technologieën zonder de afwegingen en nadelen die gebruikelijk zijn voor deze technologieën.

Volgens Gartner: “InterSystems behaalde de hoogste score voor snelle, grootschalige verwerking van alle producten.”1

Probeer InterSystems Gratis

Erkend door topanalisten

Probeer InterSystems Gratis

Keuzevrijheid

InterSystems IRIS® ondersteunt alle belangrijke ontwikkel- en implementatieomgevingen, waardoor ontwikkelaars en operatieteams in hun favoriete omgeving kunnen werken.

InterSystems IRIS integreert naadloos in bestaande infrastructuren en met de beste technologieën om een ​​breed scala aan klantomgevingen en toepassingsvereisten te ondersteunen.

Implementatie-opties omvatten alle grote openbare cloud, waaronder Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en Tencent Cloud, privéclouds, on-premise, hybride, bare metal en virtuele machine-omgevingen, allemaal met één enkele API zonder dat er wijzigingen in de applicaties nodig zijn.

Probeer InterSystems Gratis

Cloud Partners

InterSystems – een bewezen technologiepartner

Iedereen bij InterSystems heeft een passie om klanten succesvol te maken. We hebben duizenden klanten die miljoenen gebruikers over de hele wereld bedienen.

We begrijpen wat onze klanten willen van technologie. Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar zijn.

Deze eersteklas technologie verdient ook eersteklas ondersteuning. Ons Worldwide Response Center (WRC) is vertegenwoordigd in tal van steden over de hele wereld en biedt professionele, meertalige, 24-uurs ondersteuning voor alle InterSystems-producten.

Onze afdeling Learning Services biedt een grote verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden in de klas en online, zodat je maximaal profiteert van onze producten.

Sinds de oprichting in 1978 zijn we een privé bedrijf. Dit stelt ons in staat om 100% op onze klanten te focussen, aangezien we ons niet inzetten voor aandeelhouders of winstdoelstellingen op korte termijn.

shaking hands

1- Gartner Critical Capabilities for Operational Database Management Systems, by Analysts Merv Adrian, Donald Feinberg, Henry Cook, 25 November 2019 – ID G00377041. Disclaimer: Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

InterSystems IRIS wordt gebruikt in duizenden productie-implementaties in vrijwel elke branche in meer dan 80 landen over de hele wereld. Veel voorkomende use cases voor InterSystems IRIS zijn:

Gelijktijdige transacties en analyse

InterSystems IRIS is geoptimaliseerd voor data-acquisitie terwijl het analytische workloads op de binnenkomende data uitvoert, met zeer hoge prestaties voor beide soorten workload, hoge resource-efficiëntie en lage total cost of ownership.

Snelle data-acquisitie

Veel use-cases in productie, IoT, nutsbedrijven, Smart Cities en financiële diensten vereisen de mogelijkheid om gegevens met zeer hoge datasnelheden op te nemen via MQTT, Apache Kafka, FIX en andere protocollen. Dit zijn veelvoorkomende use-cases voor InterSystems IRIS.

Gedistribueerde SQL met hoge prestaties

InterSystems IRIS wordt gebruikt in applicaties die complexe SQL-queries moeten uitvoeren op zeer grote gedistribueerde datasets met hoge prestaties en betrouwbaarheid, en lage Total Cost of Ownership. InterSystems IRIS blinkt uit in het uitvoeren van ongeplande, ad-hocquery’s op gegevens die niet zijn meegenomen of geaggregeerd.

Edge-database

Door de lichtgewicht voetafdruk van InterSystems IRIS kan het worden ingezet op de Edge of in “Fog” -omgevingen, bijvoorbeeld om sensorgegevens te verzamelen en asynchroon naar de cloud te pushen. Dit is een veelvoorkomende use case voor IoT-projecten in veel industrieën.

Data Fabric

De unieke gedistribueerde architectuur van InterSystems IRIS biedt veilige toegang tot alle bedrijfsgegevens voor gebruik in realtime processen, analyse en rapportage zonder dat extra infrastructuurlagen nodig zijn.

Interoperabiliteit met realtime analyse

InterSystems IRIS wordt gebruikt voor tal van applicaties in het kader van digitale transformatieprojecten die data en applicatiesilo’s overbruggen en datagedreven realtime analyses in processen integreren. Deze processen worden vervolgens vrijgegeven voor interne en openbare toegang via API-management functies, gedurende de hele levenscyclus

Gartner Peer Insights Customers’ Choice

Voor het tweede jaar op rij worden we erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Operational Database Management Systems

Meer info

background image of conference attendees

Bouw door op InterSystems IRIS

Nog niet klaar te coderen?

  • Kant-en-klare voorbeelden voor een snelle start
  • Ondersteuning in meerdere talen, zodat u de taal van uw keuze kunt gebruiken
  • Interoperabiliteitsfuncties voor het delen en verwerken van gegevens

 

MEER INFO

Start Coding for Free

Get Started in Less Than a Minute

Try InterSystems IRIS data platform using a web-based IDE.
Free for 90 days.

Already have an InterSystems account, please log in here.

Hoe kunnen wij je nog meer helpen?

Learning Services

Klassikale cursussen, gratis online cursussen, praktische tutorials en meer.

Meer weten

Ontwikkelaarscommunity

Netwerk met je collega’s, ontwikkelaars en productmanagers van InterSystems.

Meer weten

Loopbanen bij InterSystems

Werken met geweldige mensen die technologie ontwikkelen die ertoe doet.

Meer weten

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.