Data

InterSystems IRIS for Health is ’s werelds eerste en enige dataplatform dat speciaal is ontwikkeld om zorgdata om te zetten in waardevolle informatie. Het stelt je in staat om snel nieuwe en baanbrekende zorgapplicaties te bouwen en op te schalen.

Geavanceerde interoperabiliteit in de gezondheidszorg – uitstekende snelheid

Al vanaf het eerste begin van zorg-IT vertrouwt en bouwt de zorgsector op InterSystems dataplatforms. Onze interoperabiliteit technologie staat dan ook al meer dan 10 jaar bovenaan de KLAS rankings.

IRIS for Health bevat een uitgebreid datamodel zodat je zorgapplicaties snel live kunnen. Dankzij de ver ontwikkelde interoperabiliteit technologie krijg jij snel toegang tot precies die data die je nodig hebt om te innoveren en de waarde van je producten en diensten te verhogen.

Connectiviteit & creativiteit

Als je het kunt bedenken, kun je het bouwen met InterSystems IRIS for Health. Of het nou een Cloud-based dienst is, de laatste MedTech, een zorginformatiesysteem, een labservice, een smartphone app of AI: je wordt niet langer tegengehouden door problemen met interoperabiliteit of dataplatformen die je groei in de weg staan.

Standaard door ontwerp

We zorgen voor de integratie en interoperabiliteit van gezondheidstoepassingen en gegevens met een zakelijke toewijding aan FHIR, HL7, IHE en andere wereldwijde informatieprotocollen en berichtenformaten voor de gezondheidszorg.

BEKIJK NORMEN & CERTIFICATEN

Standard by design

Van whiteboard naar lancering- snel

Snel verbeteren
InterSystems IRIS for Health voorziet je van alle tools die je nodig hebt voor het bouwen van missie-kritische, data-intensieve applicaties; hoe complex die ook zijn. Het uitgebreide platform combineert datamanagement, interoperabiliteit, transactieprocessing, datanormalisatie en analytics. Alles is er op gericht applicatieontwikkeling te versnellen en de kwaliteit te verhogen.  

Snel opschalen
Zorginformatie komt in oneindig veel soorten en ook de hoeveelheid groeit iedere dag. Daarom kun je met InterSystems IRIS for Health jouw applicaties zowel horizontaal als verticaal schalen. Zo kan je de grote hoeveelheid aan data en gebruikers altijd aan en bespaar je bovendien kosten.  

Snel meer inzicht
De kwaliteit van artificial intelligence en machine learning valt of staat met de onderliggende data. InterSystems IRIS for Health biedt geavanceerde mogelijkheden om data te “preppen” voor analyses. Zo creëer jij innovatieve zorgmodellen en verbeter je de effectiviteit van al je oplossingen.

Snel naar meer connectiviteit
InterSystems IRIS for Health ondersteunt de FHIR standaard om digitaal gegevens uit te wisselen tussen zorginstellingen. Al je data kan worden opgeslagen als FHIR-bestand en onze FHIR server geeft SMART on FHIR en andere FHIR applicaties granulaire toegang tot alle zorgdata op het IRIS platform.

Echte interoperabiliteit in de zorg vraagt om uitwisselbare informatiestromen uit alle mogelijke bronnen, zowel moderne als legacy-systemen. InterSystems IRIS for Health ondersteunt alle internationale standaarden voor zorginformatie, waardoor jouw applicaties snel enorme hoeveelheden data kunnen opnemen, normaliseren en delen.

Sneller meer bewustzijn
Ondersteuning bij medische beslissingen, laboratorium-tot-bed geneesmiddelen en toenemende verwachtingen van patiënten vragen allemaal om real-time informatie. InterSystems IRIS for Health blinkt uit in hybrid transactional/analytical processing (HTAP) en vormt daarmee de motor van oplossingen op de toenoemende eisen.

Wereldwijd worden meer dan een half miljard medische dossiers beheerd door oplossingen die gebouwd zijn op technologie van InterSystems.

Background Image of Glasses on Desk

InterSystems IRIS for Health
Een nieuwe basis voor de data vraagstukken van moderne zorg

Geavanceerde ontwikkeling van IT-oplossingen gebaseerd op FHIR-standaarden

Sla al je gegevens op als FHIR-formaat en gebruik onze FHIR-server om snel en simpel data uit te wisselen. Geavanceerde ontwikkeltools helpen je om data in legacy formats om te zetten naar FHIR-bronnen, zodat je de waarde van je legacy-systemen verhoogt.

Gecertificeerde zorginteroperabiliteit

Diepgaande ondersteuning voor FHIR, HL7, V2, IHE en andere standaarden en protocollen* zorgt voor interoperabiliteit en verbeterde workflows voor het gehele zorgcontinuüm.


*ASTM, CDA® and CCD®, CCDA, DICOM, EDI – ASC X12, HL7 V3, NCPDP, EDIFACT, ITK (Verenigd Koninkrijk), DMP and HPRIM (Frankrijk), SS-MIX (Japan), ADHA (Australië), xDT (Duitsland)

Uitschuifbaar datamodel voor verschillende toepassingen in de gezondheidszorg

Een universeel zorginformatiesysteem voegt alle datasoorten samen in een format dat de transformatie tussen standaarden mogelijk maakt, bijvoorbeeld van HL7 V2 naar FHIR, of van FHIR naar CCDA.

Naadloos data beheren

Verwerk verschillende gegevensvormen op hoge snelheid, met verticale en horizontale schaalbaarheid. Met behulp van de tools en technologieën bouw je snel aan oplossingen die voldoen aan al je eisen.

Allesomvattende connectiviteit

Verbind mensen, processen en applicaties op hoge snelheid. Integreer ze met iedere mogelijke klantomgeving en laat het geheel samenwerken.

Open Analytics

Gebruik ons open analytics platform om IT-oplossingen te ontwikkelen en selecteer zelf welke ingebedde, op standaarden gebaseerde technologie je gebruikt voor verkenning, analyse en voorspelling.

Betrouwbaarheid

Snelle ontwikkeling
Implementeer en configureer je applicaties eenvoudig in een publieke of private Cloud, of op locatie.

Sterke beveiliging
Identificeer je gebruikers en authentiseer ze door middel van onder andere wachtwoorden, OAuth en twee-factor authenticatie. Beveilig gebruikte en ongebruikte gegevens en minimaliseer de belasting van je applicaties.

Bewezen betrouwbaarheid
Vereenvoudig de complexiteit van systeemmanagement. Verkort geplande en ongeplande downtime.

Zorgapplicaties zonder beperkingen

  • Creëer zorginformatiesystemen die intelligente workflows leveren met real-time analytics
  • Verplaats grote, gekoppelde en data-intensieve zorgapplicaties naar de Cloud
  • Bouw nieuwe en gekoppelde zorgoplossingen die data met verschillende bronnen en met verschillende standaarden samenbrengen
  • Laat medische onderzoeksapplicaties grote hoeveelheden gegevens analyseren uit verschillende bronnen (zoals klinische studies op basis van data uit de praktijk en initiatieven op het gebied van volksgezondheid)
  • Ontwikkel apps voor the Internet of Healthy Things
  • Lever enorme hoeveelheden “schone” data aan voor initiatieven met machine learning en AI

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.