resources

Wij doen het anders

Wij bieden onze klanten deskundige technische ondersteuning. 24 uur per dag en zeven dagen per week. We beschikken over ondersteuningsadviseurs in 15 landen over de hele wereld en hebben specialisten in dienst die vloeiend Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Welsh, Arabisch, Hindi, Chinees, Thais, Zweeds, Koreaans, Japans, Fins, Russisch, Frans, Duits, Hebreeuws en Hongaars spreken. Iedere klant krijgt onmiddellijk ondersteuning van een gekwalificeerde ondersteuningsspecialist die al het mogelijke zal doen om je te helpen met je vraag.

We bieden ondersteuning voor al onze producten, waaronder: InterSystems IRIS, InterSystems IRIS for Health, HealthShare, TrakCare, Caché en Ensemble.

Onze klantenservice code: 

  • Jij bepaalt de prioriteit van het probleem.
  • Wij reageren snel. Telefoontjes (indien niet direct beantwoord) en alle soorten elektronische communicatie worden binnen 30 minuten beantwoord.
  • Wij zetten voor onze frontoffice alleen de beste mensen in. Jij krijgt één deskundige contactpersoon die zijn of haar uiterste best doet om te zorgen dat het probleem naar alle tevredenheid wordt opgelost.
  • Onze medewerkers besteden zo veel tijd aan jouw probleem als nodig.
  • Jij bepaalt of het probleem is opgelost of niet.
  • We nemen altijd achteraf contact op om te garanderen dat je tevreden bent en om erachter te komen of er verbeterpunten zijn. Onze medewerkers gaan voor het “Wow-effect” en nemen geen genoegen met minder.
  • Jouw gegevens en informatie zijn beveiligd en gewaarborgd.
  • Onze ondersteuningsprocessen zijn ingesteld op beveiligde en veilige interacties met jou, de klant, met name als je gevoelige of persoonlijke informatie met ons moet delen om het probleem te kunnen oplossen. Dit gebeurt volgens onze Voorwaarden Informatie-uitwisseling.
  • Bezoek onze Global Trust website voor meer informatie over gegevensbescherming, privacy en beveiligingsprocessen.

Nieuws en waarschuwingen

Ontvang meldingen met ondersteuningswaarschuwingen, kritische problemen, belangrijke updates, opgeloste fouten en productreleases.

ALLE NIEUWS EN WAARSCHUWINGEN WEERGEVEN

Technische ondersteuning

Wij ondersteunen al onze producten 24/7 via het Worldwide Response Center (WRC).

MEER INFORMATIE

Pre-release testprogramma

Af en toe stellen we nieuwe versies van de software beschikbaar voor huidige klanten ter beoordeling en feedback. Het pre-release testprogramma omvat praktijktestdownloads en praktijktesten van InterSystems in de cloud.

BEKIJKEN WELKE PRE-RELEASE SOFTWARE BESCHIKBAAR IS