looking at stars

Wij zijn de drijvende kracht achter de belangrijkste applicaties ter wereld

Sommige applicaties zijn te belangrijk om niet te werken. Ze ondersteunen onze gezondheidszorg systemen, bedrijven en overheden Gezondheidszorg. Welvaart. Samenleving. Dit zijn dingen die belangrijk zijn. Dingen die onze klanten elke dag proberen mogelijk te maken. En waarbij onze software helpt.

Onze technologie

Miljoenen mensen over de hele wereld vertrouwen op InterSystems voor hun levensonderhoud en zelfs voor hun leven. Elk product dat we ontwikkelen, is vanaf het begin ontworpen met dit idee in het achterhoofd.

Waarom doen we wat we doen?

Om te zorgen dat onze klanten realtime en betrouwbare toegang hebben tot de data die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. Data waarmee ze verbinding kunnen maken, die ze kunnen delen en inzichten uit kunnen halen.

family with doctor

IRIS: onze unieke productontwerpfilosofie

Elk product dat we bouwen, is gebaseerd op wat we in het Engels het IRIS-principe noemen: Interoperable, Reliable, Intuitive, and Scalable (interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar). Deze vier bepalende kenmerken onderscheiden ons van onze concurrenten.

 • Interoperabel
  We zorgen dat applicaties slim en verbonden zijn en boordevol informatie zitten.
 • Betrouwbaar
  Met behulp van onze technologie kunnen onze klanten hun systemen 24 uur per dag en 7 dagen per week zonder onderbreking laten draaien.
 • Intuitief
  Een architectuur op basis van elegante eenvoud maakt onze code eenvoudig te gebruiken en beheren.
 • Schaalbaar
  Onze oplossingen kunnen verticaal en horizontaal worden geschaald met behoud van prestaties.

Onze ondersteuning is anders

Wij geven ons helemaal als partner en we doen alles wat nodig is om onze klanten succesvol te laten zijn. Die extra stap zetten, is ons beleid.

De 24/7 eerstelijnsondersteuning, wordt verzorgd door onze beste mensen, zodat we onze klanten onmiddellijk kunnen helpen. Hierbij richten we onze tijd en aandacht altijd volledig op hun behoeften.

Elke klant krijgt onmiddellijk hulp van iemand die verstand van zaken heeft en meekijkt naar zijn doelstellingen, zonder dat hij van contactpersoon naar contactpersoon wordt doorgeschoven. We maken het gemakkelijk. En daarmee helpen we onze klanten succesvol te zijn.

Support

Samenwerking: De essentie van ons handelen

Onze klanten zetten hun bedrijf in op ons. Ze weten dat we er zijn voor de lange termijn en altijd inspelen op hun behoeften. Wij zijn een private onderneming. Hierdoor kunnen we ons zonder afleiding concentreren op onze klanten en hoeven we ons geen zorgen te maken over wat er gebeurt op Wall Street.

We zijn trots op wat we doen en hoe we voor onze klanten zorgen. We vragen ons voortdurend af: ”Hoe komt dit ten goede aan onze klant?” Deze geest van constructief partnerschap houdt ons gericht op wat belangrijk is.